({0}) shopping_cart
Din varukorg är tom.
Ring oss

Leveransinformation

Beställningar

Vi strävar efter att kunna leverera era varor inom 24 timmar. Detta är lite beroende på var vi kör för tillfället och var ni bor. Hemleverans ingår i priset, vi har dock en lägsta gräns för våra beställningar som idag ligger på 600 kr. För tillfället är vi endast verksamma i Skåne men kommer utöka vår verksamhet efterhand. Vid frågor kan ni alltid ta kontakt med oss via vår kundtjänst.

Ni kan även handla som gäst utan att registrera er, då fyller ni bara i era kontaktuppgifter när ni kommer till kassan så vi kan ringa upp och boka tid för leverans. För att kunna utnyttja eventuella rabatter krävs det dock att ni registrerar er på hemsidan.

Fördelarna med att registrera er är att ni har era kontaktuppgifter sparade tills nästa beställning och även kan se er orderhistorik och få våra nyhetsbrev. Vill ni ha besök utan att beställa går det bra att trycka här. Då kontaktar vi er och kommer ut vid inbokad tid.

Betalning

För att minska hanteringen av kontanter görs betalning enklast med swish.

Vårt swishnummer är: 123 120 93 29.

Detta kan ni lägga till som en favorit i er telefon så går det snabbt att betala när vi kommer på besök.

Det går även bra att använda betalkort, vi tar alla kort utom American Express och Diners.

Reklamationer

Vi lämnar en månads smakgaranti på allt som säljs, både via hemsidan och vid dörrknackning. Skulle ni mot förmodan inte vara 100% nöjda så byter vi givetvis ut er vara mot en ny eller erbjuder pengarna tillbaka. Lättast är att skicka ett meddelande här, eller ringa 040-617 03 03. Ert kvitto gäller som garanti.

För att vi i vår tur ska kunna reklamera varan till leverantören, krävs det att detta sker senast 30 dagar från försäljningsgdatum. Vänta därför inte tills vi kommer var 12:e vecka med att reklamera utan ring eller skicka mail direkt, så får ni nya produkter som ni kan njuta av under tiden. Är ni inte nöjda vill vi att ni ska bli det!