({0}) shopping_cart
Din varukorg är tom.
Ring oss

Sorry - this product is no longer available

Sej - msc

Sydfisks sej är MSC-märkt och ett bra alternativ till torsken. Lite fastare i köttet och lämpar sig lika bra att koka som att ugnsbaka.Antal portioner: ca 17
Pris per portion: ca 19 kr
 
445,00 kr
320,00 kr
 • subtitles Full beskrivning

  Sydfisks sej är MSC-märkt och ett bra alternativ till torsken. Lite fastare i köttet och lämpar sig lika bra att koka som att ugnsbaka. Middagstips: Panera och stek eller ugnsbaka i en fiskgratäng.

   

 • library_books Specifikationer
  Färsk/Fryst Fryst
  Miljömärkning MSC - Marine Stewardship Council
  Latinskt namn Pollachius virens
  Fångstområde Nordostatlanten
  Hållbarhet 6-12 månader
  Storlek 125-250 gr
  Förpackning om 2,5 kg netto
  Kilopris 128 SEK
Kunder som köpte denna köpte också

Blåmusslor Sous-vide

Blåmusslor är populärt att servera som förrätt ihop med lite gott bröd. Blåmusslor passar även utmärkt att ha i en fisk- och skaldjurssoppa eller i tex en pastasallad. "Sous-vide" betyder "i vakuum" och innebär att musslorna har kokats i vakuumförpackning för att bevara deras naturliga arom, saftighet och vikt.

Lax utan skinn

Vår lax utan skinn är producerad med ensamrätt för Sydfisk och är riktigt saftig och god. Bitar om 150 gram vilka är utmärkta att grilla, steka, ugnsbaka eller varför inte äta som sushi. Laxen är en av våra storsäljare och en utmärkt källa för att få i sig den viktiga fettsyran Omega 3. Laxen odlas i Norges kustremsa utanför fjordarna. Fodras med 15-40% vegetabiliskt foder och håller en fantastisk kvalité.

Portioner: 12-48
Pris per portion: ca 52 kr

Kolja - msc

Koljan är liksom vår torskrygg MSC-märkt för ett hållbart fiske. Islänningarnas klara favorit och lämpar sig lika bra att steka och ugnbaka som att sjuda och lägga i folie på grillen.

Portioner: ca 34
Pris per portion: ca 33 kr