({0}) shopping_cart
Din varukorg är tom.
Ring oss

Löjrom Kalix - msc

Löjrom är en svensk klassiker på restauranger och serveras oftast med typiska tillbehör eller ovanpå en toast Skagen. Löjrom är en given inventarie bland många gourmeter och ska helst avnjutas med ett fint vin.
 
1.995,00 kr
 • subtitles Full beskrivning

  Löjrom är en svensk klassiker på restauranger och serveras oftast med typiska tillbehör eller ovanpå en toast Skagen. Löjrom är en given inventarie bland många gourmeter och ska helst avnjutas med ett fint vin. Går att återfrysa efter varje tillfälle man har haft den framme.

  Det är idag stor brist på Kalix löjrom pga halverat fiske jämfört med tidigare år, tillgången är därför starkt begränsad. Priset har till en följd av detta stigit markant.

  Vi har även Bodenseerom, ett mycket prisvärt alternativ till Kalix löjrom. Även detta från en siklöja, lite mindre korn och lite blötare men definitivt ett komplement till Kalix löjrom. Ni hittar den i en behändig 200 gramsburk här.

   

 • library_books Specifikationer
  Miljömärkning MSC - Marine Stewardship Council
  Latinskt namn Coregonus albula
  Fångstområde Östersjön
  Hållbarhet 6-12 månader
  Färsk/Fryst Fryst
  Förpackning om 0,5 kg
  Kilopris 3990 SEK
  Pris 1995 SEK
Kunder som köpte denna köpte också

Ost - Ford Farm Cave Aged Cheddar

Vill man "grotta ner sig" i en riktigt god cheddarost är detta ett utmärkt alternativ. Söt, krämig, lantlig och jordig arom.
129,00 kr

Tonfisk - msc -Nyinkommet!

Som ett av få företag i Norden erbjuder vi msc-certifierad tonfisk med fri hemleverans rakt till din dörr - i hela Skåne.

Antal portioner: ca 17
Pris per portion: ca 74 kr
2,5 kg netto

Ost - Godminster Cheddar Hjärta

En ekologisk, fulländad Cheddar med en karakteristisk smak av smör och nöt med påtagliga saltkristaller. Helt utan tillsatser!