Beskrivning
Fish´n chips – Tempurainbakad torskfilé, för familjer i farten är detta ett utmärkt alternativ när man vill ha nyttig mat som är enkel och snabb att tillaga. Tillagas direkt från frysen och är en given favorit hos både vuxna och barn.
Frittering: ca 180ºC 7-8 minuter Stekugn: 225ºC, ca 20-25 min. Varmluftsugn: 200ºC, ca 15-20 min (Tinas ej före tillagning)
Allerginyckel:
Gluten: Ja
Laktos: Ja
Fisk: Ja
Mjölkprotein: Ja
Äggprotein: Nej
Sojaprotein: Nej
Mandel: Nej
Citrus: Nej
Ingredienser:
Per 100 gr
FISKFILÉ av TORSK (Gadus Morhua) 59%, vatten, raps-och solrosolja, VETEMJÖL, majsmjöl, VETESTÄRKELSE, salt, stärkelse, bakpulver (difosfat, natriumkarbonat), druvsocker, jäst, lök.