({0}) shopping_cart
Din varukorg är tom.
Ring oss

Catering Gourmet

Cafe Gourmet, helmfeltsgatan 8, catering, lunch, Malmö, Operahuset

 

Mitt i centrala Malmö på Helmfeltsgatan 8 ligger Café Gourmet, ett litet charmigt lunchställe där det tisdag till fredag serveras fantastiska luncher och supergott kaffe. Caféet drivs av Alexander Haglund som är OS-silvermedaljör i gastronomi.

Alex har en fantastisk fingertoppskänsla när det kommer till att kombinera olika smaker. Detta märks inte minst på dagens lunch. Varje dag. Som råvaror använder han i första hand närproducerat och miljömässigt hållbara livsmedel.

 

 

Catering Gourmet, cafe, choklad, malmö, chokladfabrik

 

Är man sugen på en bit choklad så tillverkar han praliner i världsklass som får smaklökarna att dansa tango. Speciellt pralinen med mango. Ingen vanlig mjölkchoklad här med andra ord. Alla praliner produceras med choklad från Malmö Chokladfabrik och är både ekologisk och Fairtrade märkt. Helt fria från gluten och nötter.

Är man däremot på jakt efter någon som kan catering är det till Alex ni ska vända er. Midsommarfest, bröllop, julbord, påskmiddag, kräftskiva, måndag, onsdag eller söndag. Ja oavsett veckodag eller högtid så är lösningen bara ett samtal bort.

SILL

Alex kommer även att producera våra sillar framöver och efter en första provsmakning på midsommarafton kan vi konstatera att det blir lite omväxling som förnöjer. 

Julens sillar blev en succé så vi fortsätter med en ny laddning till påsk!

Ni hittar dem i vår >>> PÅSKLÅDA <<<


Alexander Haglund sillprovning och fotografering

Mer information om Cafe Gourmet och Alex hittar ni på www.cateringgourmet.se

Alexander Haglund Catering gourmet

KONTAKT UPPGIFTER

Adress

Helmfeltsgatan 8, 211 48 Malmö

  

Ring

0735-061848

  

Mail

info@cateringgourmet.se

  

Lunchöppet

11:00 - 14:00