({0}) shopping_cart
Din varukorg är tom.
Ring oss

Lax utan skinn

Vår lax utan skinn är producerad med ensamrätt för Sydfisk och är riktigt saftig och god. Bitar om 150 gram vilka är utmärkta att grilla, steka, ugnsbaka eller varför inte äta som sushi. Laxen är en av våra storsäljare och en utmärkt källa för att få i sig den viktiga fettsyran Omega 3. Laxen odlas i Norges kustremsa utanför fjordarna. Fodras med 15-40% vegetabiliskt foder och håller en fantastisk kvalité.

Portioner: 12-48
Pris per portion: ca 52 kr

*
 
627,00 kr
  • subtitles Full beskrivning

    Vår lax utan skinn är producerad med ensamrätt för Sydfisk och är riktigt saftig och god. Bitar om 150 gram vilka är utmärkta att grilla, steka, ugnsbaka eller varför inte äta som sushi. Laxen är en utmärkt källa för att få i sig den viktiga fettsyran Omega 3. Laxen odlas i Norges kustremsa utanför fjordarna. Fodras med 15-40% vegetabiliskt foder och håller en fantastisk kvalité.

    Detta är en lax som vi är helt övertygade om att ni kommer att älska, vare sig den äts som sushi, sashimi, grillas, steks eller ugnsbakas.

    Fina portionsbitar om 150 gram.

  • library_books Specifikationer
    Färsk/Fryst Fryst
    Latinskt namn Salmo salar
    Fångstområde Norge
    Hållbarhet 12-18 månader
    Storlek 150 gram
    Förpackning om 1,5 - 3 - 4,5 - 6 kg
    Kilopris 418 SEK
    Pris 627 - 2508 SEK
Kunder som köpte denna köpte också

Räkor 50/70 - msc

Våra stora 50/70 räkor är numera miljömärkta, har en härlig sälta, perfekt tuggmotstånd och en härlig röd färg. En av våra absoluta storsäljare och det skaldjur som säljs mest. Passar både till festen och en mysig hemmakväll, gärna med ett gott vin vid sidan om.

Röding - Island

Röding är en laxfisk som är suverän att grilla men även populär att röka. Med sitt vackra röda välsmakande kött anses den av en del som den förnämsta av laxfiskarna. Även som ugnsbakad och stekt gör den sig perfekt på matbordet.

Antal portioner: ca 20
Pris per portion: ca 60 kr

Blåmusslor Sous-vide

Blåmusslor är populärt att servera som förrätt ihop med lite gott bröd. Blåmusslor passar även utmärkt att ha i en fisk- och skaldjurssoppa eller i tex en pastasallad. "Sous-vide" betyder "i vakuum" och innebär att musslorna har kokats i vakuumförpackning för att bevara deras naturliga arom, saftighet och vikt.