({0}) shopping_cart
Din varukorg är tom.
Ring oss

Lax utan skinn

Sydfisks lax utan skinn odlas i ett familjeägt företag med anor från 1920-talet. Laxen levereras världen över och är av högsta gourmetklass.

Detta är en lax som vi är helt övertygade om att ni kommer att älska, vare sig den äts som sushi, sashimi, grillas, steks eller ugnsbakas.

Portioner: ca 20
Pris per portion: ca 53 kr
*
 
1.045,00 kr
 • subtitles Full beskrivning

  Sydfisks lax utan skinn odlas i ett familjeägt företag med anor från 1920-talet. Laxen levereras världen över och är av högsta gourmetklass. Miljö och kvalitetstänk är något som genomsyrar produktionen från början till slut.

  Detta är en lax som vi är helt övertygade om att ni kommer att älska, vare sig den äts som sushi, sashimi, grillas, steks eller ugnsbakas.

  Fina portionsbitar om 150-200 gram.

 • library_books Specifikationer
  Latinskt namn Salmo salar
  Fångstområde Norge
  Hållbarhet 12-18 månader
  Färsk/Fryst Fryst
  Storlek ca 200 gram/st
  Förpackning om 2,5 kg netto
  Kilopris 418 SEK
  Pris 1045 SEK
Kunder som köpte denna köpte också

Räkor 50/70 - msc

Våra stora 50/70 räkor är numera miljömärkta, har en härlig sälta, perfekt tuggmotstånd och en härlig röd färg. En av våra absoluta storsäljare och det skaldjur som säljs mest. Passar både till festen och en mysig hemmakväll, gärna med ett gott vin vid sidan om.

Röding - Island

Röding är en laxfisk som är suverän att grilla men även populär att röka. Med sitt vackra röda välsmakande kött anses den av en del som den förnämsta av laxfiskarna. Även som ugnsbakad och stekt gör den sig perfekt på matbordet.

Antal portioner: ca 20
Pris per portion: ca 60 kr

Blåmusslor Sous-vide

Blåmusslor är populärt att servera som förrätt ihop med lite gott bröd. Blåmusslor passar även utmärkt att ha i en fisk- och skaldjurssoppa eller i tex en pastasallad. "Sous-vide" betyder "i vakuum" och innebär att musslorna har kokats i vakuumförpackning för att bevara deras naturliga arom, saftighet och vikt.